ULTIMA ORĂ: Noul coronavirus face ravagii în secția de Cardiologie a Spitalului Județean din Focșani. În tot acest timp, Oprișan e disperat să-l păstreze pe Mîndrilă în fruntea unității spitalicești!

Opt cadre medicale din secția de cardiologie a Spitalului Județean, acolo unde lucrează și consilierul județean Valentin Ochean (medic primar), au fost depistate pozitiv cu COVID-19.

Secția a fost închisă încă de ieri, după ce un asistent fusese depistat cu noul coronavirus. Mâine, 13 aprilie, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru (foto), vine la Focșani pentru a analiza situația cu factorii locali și pentru a decide, foarte probabil, înlocuirea lui Mîndrilă de la șefia spitalului. În această seară, în ajutorul lui Mîndrilă au sărit pe posturile naționale TV Marian Oprișan și Cristi Misăilă. Este singurul director pe care Oprișan și Misăilă îl apără public într-o manieră năucitoare, dintre toți directorii demiși de guvernarea PNL în ultimele 5 luni, semn că baronul și acoliții săi au un scop anume în această direcție. (Cristi IRIMIA)

Citește și:   VIDEO: Când a spus adevărul Mîndrilă? Aprilie 2020: ”Am fost internat cu forța!” Iunie 2020: ”Știți foarte bine că înainte de a pleca în spital...”

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.