ULTIMA ORĂ: O bătrână de 73 de ani din Rm. Sărat a fost diagnosticată cu coronavirus. ȘCOLILE și GRĂDINIȚELE se închid în perioada 11 – 22 martie!

Ludovic Orban, premierul interimar al României, a anunțat la finele ședinței Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență  că școlile și grădinițele vor fi închise în perioada 11 – 22 martie, nefiind exclusă prelungirea deciziei. Cursurile ar urma să fie prelungite în luna iunie, în funcție de numărul de zile de pauză școlară, dar se studiază și varianta unor cursuri online predate de profesori, în condițiile în care toate clasele au grupuri de Whatsapp.

UPDATE: O femeie de 73 de ani, întoarsă recent din orașul italian Rimini a fost diagnosticată cu coronavirus după ce a ajuns aseară la Urgențe, la Spitalul Județean Buzău.Vom reveni cu detalii!

UPDATE 2: Femeia ar avea domiciliul în comuan Pârscov, din Buzău, conform unor informații de ultimă oră.

Citește și:   VIDEO EXCLUSIV. I-am prins în FLAGRANT. Muncitorii de la CUP Salubritate au ”asfaltat” în fața casei șefului lor, directorul Adrian Vulpoiu, în condițiile în care zeci de străzi din Focșani așteaptă o roabă cu asfalt de zeci de ani.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.