Spune NU vaccinării OBLIGATORII! Un stat care n-a construit UN SPITAL în 30 de ani vrea să ne oblige să ne vaccinăm! MAFIA producătorilor de vaccinuri își freacă mâinile!

Un stat care atunci cand mă îmbolnăvesc nu imi asigură analize si tratamente gratuite deși contribui lunar la sănătate, vrea să mă oblige să mă vaccinez!

Un stat care îmi spune că nu sunt fonduri pentru analizele mele deși mă zbat între viață și moarte, mă obligă să mă vaccinez!

Un stat care atunci când mă internez cu copilul în spital nu îmi oferă un pat în care să dorm 10 nopți și mă pune să dorm pe un scaun, mă obligă să mă vaccinez!

Un stat care atunci când sunt în spital eu sau copilul meu îmi spune că nu are medicamente și mă trimite la farmacie să îmi cumpăr, mă obligă să mă vaccinez!

Un stat care nu își asumă nici o răspundere dacă vreunul dintre efectele adverse trecute pe prospectele vaccinurilor mi se întâmplă mie, vrea să mă oblige să mă vaccinez!

Un stat care în ultimii 30 de ani nu a construit niciun spital vrea să mă oblige pe mine să mă vaccinez!

(Marian Vasile P.)

FOTO: Tu ți-ai injecta atâtea substanțe în corp? Cum se va mai dezvolta sistemul imunitar al copilului dacă este ”bombardat” obligatoriu cu vaccinurile de mai jos?

Citește și:   VIDEO ANTOLOGIC. Oprișan: ”Unde sunt hoții de la PSD?!?”. Voce de la conferință: ”În sală!”

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.