PĂRINȚI! Ei sunt deputații PSD de Vrancea care au votat PRO educație sexuală în școli (n. a. – inclusiv MASTURBAREA, conform indicațiilor OMS): Dragoș Bîrlădeanu, Angel Tîlvăr, Nicușor Halici și Rodica Boboc! Deputatul PNL Ion Ștefan nu a votat legea.

Toți cei patru deputați PSD de Vrancea au votat pentru introducerea orelor de educație sexuală în școli, în condițiile în care 3,5 milioane de români, dintre care și peste 70.000 de vrânceni au spus, direct sau indirect, NU educației sexuale, ideologiei de gen și căsătoriei între persoane de același sex, în multiplele demersuri civice din ultimii ani. Am enumerat mai multe aspecte, pentru că și în statele europene mai întâi a fost educația sexuală introdusă după care au urmat schimbările de sex, căsătoria între homosexuali, adopția copiilor de către homosexuali etc.

Dragoș Bârlădeanu, Rodica Boboc, Nicușor Halici și Angel Tîlvăr au votat pentru adoptarea Legii 119/2020 (pentru modificarea şi completarea Legii 272/2004 privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului – sună frumos, nu?), arătând că nu le pasă de opinia vrâncenilor manifestată în mod expres în ultimii ani. Deputatul PNL Ion Ștefan (foto dreapta), tatăl a trei copii, nu a votat proiectul de lege, Vrancea având cinci deputați în Parlamentul României. Zeci de mii de vrânceni au semnat memorii depuse la toate instituțiile statului privind chestiunile amintite mai sus, iar vocea lor s-a făcut auzită de nenumărate ori pe canalele de socializare, în acțiuni publice sau prin scrisori trimise parlamentarilor.

Absolut toți parlamentarii PSD din Camera deputaților au votat pentru, în vreme ce deputații liberali Daniel Gheorghe și Matei Dobrovie au votat împotrivă, iar un alt liberal, Robert Sighiartău, s-a abținut. Votul privind introducerea orelor de educație sexuală în școli s-a dat într-un fel pe ascuns, pe 10 martie a. c., când toată opinia publică era concentrată pe Legea privind vaccinarea obligatorie (aici s-a amânat votul pentru săptămâna viitoare).

Deși legea sună frumos ca denumire: ”protecţia şi promovarea drepturilor copilului”, în realitate ea conține și obligativitatea educației sexuale: „Organele de specialitate ale administrației publice centrale, autoritățile administrației publice locale, precum și orice alte instituții publice sau private cu atribuții în domeniul sănătății și în domeniul educației sunt obligate să adopte, în condițiile legii, toate măsurile necesare pentru: derularea sistematică în unitățile școlare, cel puțin o dată pe semestru, de programe de educație pentru viață, inclusiv educație sexuală pentru copii, în vederea prevenirii contractării bolilor cu transmitere sexuală și a gravidității minorelor”.

Citește și:   DJST Vrancea a derulat proiectul online de tineret ”TANDEM”. Acum, mai mult decât oricând, avem nevoie de prieteni!

Tinerii din ziua de astăzi știu cum se dă naștere unui copil, știu cum să folosească mijloace contraceptive și sunt conștienți de bolile pe care le pot contracta. Știam noi, în comunism, în anii 80, darămite generațiile de astăzi. Și atunci de ce să se facă educație sexuală în școală, când copiii oricum știu aproape totul, iar părinții poartă discuții cu copiii lor pe tema asta, de la o anumită vârstă și îi învață tot ce ei trebuie să cunoască?

UPDATE: Art. 29 (6) Constituția României – Libertatea conștiinței: ”Părinţii sau tutorii au dreptul de a asigura, potrivit propriilor convingeri, educaţia copiilor minori a căror răspundere le revine”. Legea adoptată contravine prevederilor constituționale!

Motivele obligativității țin de o politică mondială de corupere a minții copiilor, de a le induce noțiuni privind masturbarea (încă de la 3 – 4 ani), dar și idei privind schimbarea de sex, în alte state existând numeroase cazuri în care copii de până în 14 ani le cer părinților să le fie schimbat sexul, iar aceștia se conformează pentru că altfel ajung la pușcărie. Totul, cu acceptul politicienilor bolnavi din Europa și America, acei politicieni care susțin astfel de politici, dar și cu promovarea intensă a Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) în ceea ce privește masturbarea timpurie! Asta înseamnă educație sexuală și protecția copiilor? Să învețe cum să se masturbeze de la 3 – 4 ani? Iată, mai jos, documentul oficial al OMS cu privire la acest aspect. (Cristi IRIMIA)

UPDATE: Fostul președinte al Colegiului Medicilor din România, profesorul doctor Vasile Astărăstoae, scria recent despre OMS:

OMS este o instituție birocratică, construită pe principiul reprezentativității și nu a competenței. Forul suprem este Adunarea Generala formată din delegații statelor member (desemnați de Guvernele statelor).Votul are aceeași valoare fie că e vorba de SUA, fie că e vorba de Papua-Nouă Guinee. Cu alte cuvinte un colhoz. Până în prezent OMS-ul nu se poate lăuda cu niciun succes – atât în proiecte punctuale cât mai ales în prognoze strategice. Exemplu. La sfârșitul secolului XX, birocrații OMS declarau: secolul XX este secolul sfârşitului erei pandemiilor. Aduceau drept argumente progrese realizate: variola eradicată, epidemia de poliomielită jugulată, numărul cazurilor de TBC în declin (în Europa şi în America de Nord). Progrese realizate pe baza a două metode: utilizarea produselor antibacteriene și vaccinarea. Realitatea: în ultimii 25 de ani au apărut peste 30 maladii infecțioase noi,tuberculoza este în creștere la fel și mortalitatea prin boli infecțioase. Ne aflăm azi în fața amenințării sănătății a sute de milioane de oameni. Utilizarea nejudicioasă a produselor antimicrobiene cu spectru larg a condus la apariția formelor farmacorezistente. Influența comercială a industriei farma a devenit un factor, care condiționează direct starea de sănătate. Și nu întotdeauna în bine, vezi iatrogenia. Vaccinarea este contestată din cauza accidentelor, incidentelor și reacțiilor adverse tot mai frecvent raportate (vezi retragerea de pe piață după patru ani de utilizare a vaccinului Hexavac din Germania sau decizia instanțelor italiene cu privire la vaccinul InfanrixHexa). 

Citește și:   Președintele CJ Vrancea, Cătălin Toma, va fi înmormântat joi, 22 februarie, la Jariștea.

 

PUBLICITATE

1 thought on “PĂRINȚI! Ei sunt deputații PSD de Vrancea care au votat PRO educație sexuală în școli (n. a. – inclusiv MASTURBAREA, conform indicațiilor OMS): Dragoș Bîrlădeanu, Angel Tîlvăr, Nicușor Halici și Rodica Boboc! Deputatul PNL Ion Ștefan nu a votat legea.

  1. Rusine! Mai bine ar susține elevii cu alte proiecte de lege care sa contribuie pozitiv la educarea lor. Angel Talvar, ai fost profesor la Liceul Pedagogic din Focsani… Asa învățai viitorii profesori sa educe copii de diferite varste incepand cu varsta de 3 ani? Dacă ai fi profesor la clasa copilului tau, cum l-ai invata despre sex?! Rușine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.