CE TUPEU! Un vrâncean nu a respectat izolarea și a fost băgat în carantină. Ca să se răzbune, a făcut dezordine în camera primită de la autorități, apoi a filmat că ar fi mizerie și a declarat fițuicii PSD că e nemulțumit de condiții!

Oficiosul de partid atât de drag baronului folosește declarația unei persoane care NU a respectat izolarea la domiciliu și care a ajuns în carantină, fiind păzit de autorități non-stop, pentru a ataca autoritățile locale responsabile de plasarea oamenilor în carantină. După ce nu a respectat izolarea, punând în pericol sănătatea altor vrânceni, și a fost prins de autorități, cetățeanul cu pricina a decis să se răzbune. A făcut mizerie în camera în care era cazat, nu a tras apa la WC, a aruncat pe jos semințe și firimituri, apoi a făcut o filmare pe care a trimis-o fițuicii pesediste. Este, de altfel, singura persoană nemulțumită de condițiile de cazare, din cele 120 care se află în carantină!

Mai trebuie spus că Direcția de Sănătate Publică Vrancea face o verificare atentă a tuturor camerelor în care sunt plasați cei aflați în carantină, înainte să-i plaseze pe oameni acolo.

Cât de ipocrit să fii să faci intenționat mizerie pentru a crea un scenariu diabolic? Cât de mizerabil să fii, ca angajat la oficiosul de partid, să te folosești de declarația unei astfel de persoane, pentru a face un articol în vederea unor atacuri politice? (Teodor P.)

Citește și:   Droguri depistate într-o mașină oprită pe B-dul Brăilei din Focșani

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.