E OFICIAL: Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani va găzdui bolnavii de COVID-19 în stare critică. Spitalul din Adjud este spital suport, cu internarea pacienților care nu sunt în stare gravă!

Ministerul Sănătății a anunțat că 52 de spitale din țară vor trata pacienți cu coronavirus, adică  36 de spitale în plus față de cele de până acum. Este vorba de spitale care vor prelua cazurile grave, pe lista aceasta aflându-se și spitalul Județean din Focșani. Lista spitalelor din Moldova și județele apropiate de Vrancea sunt: Spitalul Județean de Urgență Bacău, Spitalul Județean de Urgență Botoșani, 8. Spitalul Județean din Brăila, Spitalul Județean de Urgență Buzău, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Galați, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Iași, Spitalul Municipal de Urgență Roman, Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, Spitalul Județean de Urgență Suceava, Spitalul Județean de Urgență Vaslui, Spitalul Municipal de Urgență Elena Beldiman din Bârlad și Spitalul Județean de Urgență din Focșani.

Citește și:   Primăria Biliești: ”Proiectul de asfaltare a unei străzi principale include și asfaltarea străduțelor laterale ale străzii principale, pe porțiuni cuprinse între 10 și 25 de metri. Suntem criticați fără sens de adversarii noștri politici!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.