VIDEO: Raed Arafat tușește fără a folosi o batistă, un șervețel sau cotul! Iată cine ne dă nouă lecții să-i protejăm pe alții!

Raed Arafat, ”creierul” din spatele deciziilor Ministerului Afacerilor Interne și ale Grupului de Comunicare Strategică, a dat dovadă de o inconștiență crasă, tușind incorect în timpul declarațiilor pe care le făcea alături de ministrul Vela și traducătorul pentru persoanele cu deficiențe de auz.

Când a tușit, Arafat NU a folosit batista, NU a folosit vreun șervețel și NU a tușit în încheietura cotului, așa cum este recomandat! Când tu nu respecți regulile, cum ai tupeul să le ceri altora să respecte? Dacă după ce ai tușit în conferință ai pus mâna pe vreo 2 – 3 clanțe în minister și ți-ai lăsat saliva pe acolo? Aaa, stai, am uitat că ai închis Bisericile și ai rezolvat problema noului coronavirus. (Cristian PAVEL)

VIDEO AICI:

https://www.facebook.com/vranceamediana/posts/2977554185598047

Trimite știrea prietenilor tăi!
Citește și:   COVID-19. Situația la zi în Vrancea: 1 pacient confirmat cu noul coronavirus, 38 de persoane în carantină și 510 persoane în izolare. Alt pacient confirmat cu COVID-19 are doar buletin de Vrancea, fiind depistat la Arad și transferat direct la Iași! Sunt 246 de cazuri de coronavirus la nivel național și niciun deces!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.