ULTIMA ORĂ: Alte 20 de cadre medicale de la Spitalul Militar din Focșani au fost diagnosticate cu COVID-19

Situația se complică la Spitalul Militar Focșani, acolo unde au fost depistate noi cazuri de COVID-19 în rândul cadrelor medicale. Astfel, 20 de medici și asistenți au fost diagnosticați cu noul coronavirus, după cele două cazuri de ieri, ancheta fiind în derulare în acest moment.

  • Reamintim că un medic care făcea gărzi la Spitalul Militar Focșani și la Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea, și care are o rudă importantă la Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea, și-a sărbătorit recent ziua cu zeci de invitați la un restaurant în Adjud. Foarte mulți angajați de la Ambulanță au fost la ziua lui!
  • Precizare: foarte posibil ca medicul care și-a făcut ziua să nu fi știut dacă există persoane suspecte de coronavirus printre invitații săi, însă din februarie toată țara discută despre coronavirus, iar de la începutul lui martie s-a vorbit despre măsuri preventive pe care toată lumea ar trebui să le ia. Un alt medic de la UPU Spitalul Județean Focșani este suspect și el de COVID-19. Medicul a fost în UPU și a avut contact, evident, cu foarte mulți medici și asistente.

Vom reveni cu detalii!

Citește și:   VIDEO & FOTO: Podul de la Vadu Roșca, inundat de râul Putna. Tone de deșeuri sunt aduse de apă, riscând să înfunde podul!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.