ULTIMA ORĂ: Alte 20 de cadre medicale de la Spitalul Militar din Focșani au fost diagnosticate cu COVID-19

Situația se complică la Spitalul Militar Focșani, acolo unde au fost depistate noi cazuri de COVID-19 în rândul cadrelor medicale. Astfel, 20 de medici și asistenți au fost diagnosticați cu noul coronavirus, după cele două cazuri de ieri, ancheta fiind în derulare în acest moment.

  • Reamintim că un medic care făcea gărzi la Spitalul Militar Focșani și la Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea, și care are o rudă importantă la Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea, și-a sărbătorit recent ziua cu zeci de invitați la un restaurant în Adjud. Foarte mulți angajați de la Ambulanță au fost la ziua lui!
  • Precizare: foarte posibil ca medicul care și-a făcut ziua să nu fi știut dacă există persoane suspecte de coronavirus printre invitații săi, însă din februarie toată țara discută despre coronavirus, iar de la începutul lui martie s-a vorbit despre măsuri preventive pe care toată lumea ar trebui să le ia. Un alt medic de la UPU Spitalul Județean Focșani este suspect și el de COVID-19. Medicul a fost în UPU și a avut contact, evident, cu foarte mulți medici și asistente.

Vom reveni cu detalii!

Citește și:   Terminați cu MANIPULAREA! Pe banii focșănenilor, primarul Misăilă o face pe Moș Nicolae, pentru capital electoral. Poate vrea să pară darnic, dar focșănenii nu uită că fosta soție l-a reclamat pentru NEPLATA pensiei alimentare!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.