Oprișan nu a participat la nicio ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, deși este vicepreședinte! Reacția unui vrâncean: ”Poate că-i este frică de noul coronavirus și nu vrea să ia contact cu alte persoane!”

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, nu a participat la nicio ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență din Vrancea, deși este vicepreședinte al CJSU prin prisma funcției de la CJ. Ultima ședință a CJSU a avut loc ieri, în sala de ședințe a Prefecturii. Deși situația este una complexă și trebuie gestionată profesionist de toți cei implicați, Oprișan nu și-a făcut timp să vină la aceste întruniri, ceea ce a dus la nemulțumiri din partea unor participanți. ”Poate că-i este frică de noul coronavirus, nu știu…, și nu vrea să ia contact cu alte persoane, dar în calitate de vicepreședinte CJSU și de președinte al CJ Vrancea trebuie să-și asume și aceste momente mai dificile de lucru în cadrul administrației județene”, a comentat pe o rețea de socializare unul dintre vrâncenii care a aflat de absențele lui Oprișan. Ceilalți membri ai CJSU au dat dovadă de responsabilitate și au venit la ședințele convocate de prefectul județului. (Teodor PETRICEANU)

FOTO: Ședința CJSU, prezidată de prefectul Gheorghiță Berbece, cu Oprișan absent de fiecare dată.

Citește și:   VIDEO EXCLUSIV: Lucrările de canalizare din cadrul proiectului Vrancea Aqua au ajuns la Bolotești în fața casei familiei baronului Oprișan!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.