Doctorul epidemiolog Janina Lazăr, omul care și-a lăsat familia deoparte pentru a gestiona situația COVID-19 la nivel de Vrancea! Felicitări și succes, doamna doctor!

Cu siguranță mulți s-au întrebat cine este medicul vrâncean responsabil de coordonarea acțiunilor împotriva virusului COVID-19 pe teritoriul județului nostru. Ei bine, se numește Janina Lazăr și este doctor epidemiolog în cadrul Direcției de Sănătate Publică Vrancea (DSP). Practic, de câteva săptămâni, Janina Lazăr este omul care și-a pus pe plan secund casa, soțul și copiii, avalanșa de cazuri de monitorizat (în carantină – 38 și în izolare – 829) ocupându-i tot timpul. Alături de echipa de la Direcția de Sănătate Publică Vrancea, medicul Janina Lazăr a reușit să gestioneze situația la cel mai înalt nivel, fără riscuri pentru cei din jurul ei, cu profesionalism și strictețe, astfel încât Vrancea are printre cele mai mici cazuri din țară la nivelul statisticii legate de COVID-19. Și pentru că astăzi… este ziua ei de naștere, să-i transmitem gândurile noastre bune și să-i dea Dumnezeu putere să gestioneze lucrurile în mod eficient până la capăt!

La mulți ani, Janina Lazăr! 🙂

Citește și:   Fenomenul șoferilor băuți sau drogați la volan pare scăpat de sub control, în ciuda apelurilor făcute de Poliție

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.