INADMISIBIL: Oamenii lui Oprișan de la Slobozia Bradului nu au mai rezistat! L-au bătut pe consilierul local PNL Valerică Zamfirescu la ședința de Consiliu Local!

Scene incredibile astăzi în ședința Consiliului Local de la Slobozia Bradului. Consilierul local PNL, Valerică Zamfirescu (foto stânga), președinte de ședință, a fost bătut de oamenii primarului PSD Iulian Dumitru (foto dreapta), pentru că nu a vrut să voteze un proiect de pe ordinea de zi. ”Astfel de oameni are Oprișan la Slobozia Bradului.  Niște bătăuși. Primarul a adus bătăuși în sală, pentru a pune presiune pe consilierii PNL. El vrea ca noi să votăm orice, indiferent dacă e legal sau nelegal. Este a 3-a oară când se întâmplă așa ceva la Slobozia Bradului. Am fost jignit de primar și apoi bătut de oamenii lui de față cu 40 de persoane. Mi-au pus mâna în gât, m-au lovit”, a precizat Valerică Zamfirescu.

Ulterior, la fața locului au sosit mai multe mașini de Poliție. Valerică Zamfirescu a ajuns la spital, iar mâine se va duce și la Medicină Legală.  Vom reveni cu detalii! (Cristian PAVEL)

Citește și:   ACUM: Accident la Golești, ieșirea spre Rm. Sărat!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.