ULTIMA ORĂ: Asistenta medicală Georgeta Bratu a trecut la cele veșnice. Fiul ei încercase s-o salveze donându-i o parte din ficatul său!

Astăzi a trecut la cele veșnice asistenta medicală Georgeta Bratu, de la Serviciul de Ambulanță Focșani, o profesionistă desăvârșită care s-a implicat la maxim în tot ceea ce a ținut de profesia sa. A activat atât la Focșani, dar și la Odobești (de unde era de loc) și Jariștea, mii de oameni purtându-i recunoștință pentru durerile alinate de-a lungul anilor. Din păcate, o afecțiune la ficat i-a fost fatală până la urmă, în condițiile în care unul din cei doi fii ai săi făcuse un gest nobil pentru mama sa: i-a donat o parte din ficat. După transplant, lucrurile păreau a intra pe un făgaș normal, însă au apărut o serie de complicații care s-au dovedit a fi de nerezolvat. ”Georgeta Bratu era soția colegului nostru, președintele seniorilor liberali de la Odobești, Vasile Bratu. I-am transmis deja sincere condoleanțe și putere să treacă peste momentele extrem de dificile. Soții Bratu au doi băieți: Alin Gabriel și Radu. Suntem alături de ei și de tatăl lor în aceste timpuri triste”, a precizat Mihai Sorin Opriș, președintele PNL Odobești.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Citește și:   Festivalul Delmar are loc pe 20 și 21 noiembrie la Ateneul Pastia. Marcel Pavel, Horia Moculescu și Provincialii vor susține recitaluri!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.