Să râdem cu Primăria Focșani: ”O PARTE din strada Cezar Bolliac a fost astăzi asfaltată ÎN ÎNTREGIME” :))) Alooo, comunicarea din Primărie? O parte nu poate fi un întreg!

Să ne lămurim! 🙂 Asfaltare în parte? Sau asfaltare în întregime? 🙂 Sau partea a fost asfaltată în întregime? Caz în care precizarea că bucățica a fost asfaltată total nu mai are sens, căci tot doar o parte din strada Cezar Bolliac a fost asfaltată. O parte tot parte rămâne, nu poate fi un întreg! Dar logica nu este valabilă și pentru cei care au postat știrea pe site-ul Primăriei… Sau, o parte din stradă putea fi asfaltată doar parțial? Adică cum? :))) Și, ca să glumim:

Întregimea părții s-a bucurat de asfaltare? Sau întregul părții întregite a fost asfaltat în parte în întregime? :))))))))))))) Pe viitor așteptăm informații despre asfaltarea totală a unei bucăți de trotuar sau despre asfaltarea parțial totală în întregime a bucății întregi parțiale dintr-o bucată de… pavelă! :))))))))))))))) (Asfalt TANGO)

Citește și:   Fonduri alocate de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, pentru ”blocul ONASIS” din Focșani

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.