Primăria Panciu dă bani pe promovare la TV, deși gunoaiele și câinii periculoși nu lipsesc din peisajul zilnic al orașului

Primăria Panciu nu a reușit să rezolve nici până acum problemele reclamate de cetățeni (gunoaie în exces pe străzi și câini vagabonzi care reprezintă un pericol pentru copii și bătrâni în special), dar face cheltuieli de promovare a imaginii sale. Mai exact a imaginii primarului Iulian Nica, după cum susțin opozanții săi. Astfel, Primăria Panciu a contractat servicii de promovare conform capturii de mai jos, în timp ce orașul lasă de dorit la extrem de multe capitole. Sigur, câinii nu au nicio vină că s-au înmulțit și că de multe ori atacă pentru a se apăra, dar există soluții pentru a nu se ajunge la o astfel de situație.

Păncenii nu sunt obligați să dea bani pentru promovarea orașului, câtă vreme orașul arată foarte rău. Condamn de fiecare dată când am ocazia risipirea banului public de către primarul Iulian Nica. Îmi amintesc că atunci când presa îl căuta să-i ia declarații despre descinderea oamenilor legii în Primărie, primarul se ascundea. Acum dă bani să promoveze orașul. Mai întâi trebuie să ai un oraș curat, sigur, civilizat. Abia apoi îl poți promova pentru a atrage turiști. Ce să promovezi acum? Gunoaiele de pe străzi și câinii care-i mușcă pe copii?”, a precizat secretarul de stat din cadrul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, pănceanul Ovidiu Burdușa (foto dreapta).

Iată o serie de imagini realizate zilele trecute în Panciu, imagini care dovedesc că orașul chiar are nevoie de implicarea eficientă a autorităților locale, cu acțiuni concrete în folosul cetățenilor. (Cristian MATEESCU)

Citește și:   Vino în echipa ARTIFEX! Societatea angajează persoane serioase, dornice de muncă!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.