În SFÂRȘIT, se ADMITE: „E posibil și vaccinat să faci gripă, dar șansa să o faci scade cu 80%. Dacă faci gripă, cu vaccinul făcut, atunci s-ar putea să ai o problemă mai serioasă”, a precizat medicul Adrian Streinu-Cercel

Directorul Institutului „Matei Balș”, Adrian Streinu-Cercel, a declarat că „e posibil și vaccinat să faci gripă, dar șansa să o faci scade cu 80%. Dacă faci gripă, cu vaccinul făcut, atunci s-ar putea să ai o problemă mai serioasă„, în cadrul emisiunii Marius Tucă Show de la Mediafax. În sfârșit, apare și o astfel de declarație în spațiul public, o declarație care demonstrează două lucruri: vaccinarea nu asigurat automat și protecția împotriva unei boli, iar dacă ai făcut vaccinul și faci boala efectele asupra sănătății pot fi extrem de grave. În plus, cei vaccinați pot transmite foarte ușor boala mai departe, deoarece prin vaccinare în organism este introdus un virus atenuat, o tulpină responsabilă de boala în cauză (teoretic pentru ca organismul să se obișnuiască și virusul să nu se mai manifeste ).

În situația în care reacțiile adverse ale vaccinurilor pot provoca afecțiuni foarte grave sau chiar decesul, cine este responsabil juridic și cine răspunde material pentru oamenii afectați? Iată o situație care nu este reglementată în România la ora actuală! (Teodor PETRICEANU)

FOTO: Agerpres

 

Citește și:   ULTIMA ORĂ: Profesorul logoped Gheorghe Voinea, de la Școala 10 din Focșani, a murit în urma unui stop cardiac. Nu era cunoscut ca având afecțiuni medicale care să-i pună viața în pericol!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.