EXCLUSIV. CUTREMURĂTOR: Soția fostului viceprimar Emil Găman, de la Vizantea-Livezi, mort anul trecut după ce a fost strivit de un tractor, a pățit un accident similar.

Dana Găman, soția fostului viceprimar de la Vizantea-LIvezi, Emil Găman, a suferit în urmă cu o oră un grav accident după ce tractorul pe care-l conducea a căzut peste trupul ei. Dana Găman s-a ales cu un picior fracturat și cu un sever traumatism la cap, având pierderi de memorie. Ea se află acum la  Urgențe, la Spitalul Județean din Focșani, iar medicii se străduiesc să-i mențină o stare care să nu se agraveze. De asemenea, se are în vedere și transferul la un spital în București. Anul trecut, în luna august, soțul ei, Emil Sandu Găman, a murit după ce tractorul pe care-l conducea a căzut peste el. Soții Găman au trei copii. Apropiații lor se roagă acum pentru Dana, în aceste clipe grele prin care trece. Vom reveni cu detalii. (Cristi IRIMIA)

UPDATE: Dana Găman a fost transferată la București și operată la picior, acolo unde are cele mai mari probleme. Din fericire, nu are afecțiuni grave la cap sau corp, ci doar la picior.

Citește și:   Medicul român Camelia Smicală, prizonieră în Finlanda, iar copiii săi ținuți captivi în ”azil”, fără drept de a sta cu mama lor! Ministerul Afacerilor Externe se spală pe mâini, iar avocata Ana Corina Săcrieru dă o replică juridică afirmațiilor făcute de diplomații români.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.