18.587 carnete de muncă nu au fost încă ridicate de la ITM Vrancea

Carnetul de muncă, completat până la data de 31.12.2010, este un document personal și oficial al titularului, deoarece atestă activitatea desfășurată, durata acesteia, salariul, vechimea în meserie, specialitate, respectiv vechimea totală în muncă până la data de 31.12.2010.

Prezentarea acestuia , în original, este obligatorie la casele județene de pensii, la agențiile județene pentru ocuparea forței de muncă, etc. în vederea deschiderii drepturilor la pensie, indemnizație de șomaj, etc.

La I.T.M. Vrancea au mai ramas in conditii optime de pastrare, un numar de 18587 de carnete de munca inchise si neridicate de catre titulari anterior datei de 31.12.2010.

Facem apel, inca o data, la titularii carnetelor de munca neridicate sa se prezinte cu cartea de identitate la sediul Inspectoratului Teritorial de Munca Vrancea din strada D.Cantemir nr. 10, Luni, Marti, Miercuri,Joi intre orele 8.00 – 16.30, si Vineri 8.00 – 14.00, pentru a intra in posesia carnetelor de munca, avand in vedere importanta acestui act oficial cu care se probeaza vechimea in munca pana la data de 31.12.2010.

In situatii exceptionale in care titularul nu se poate prezenta personal pentru inmanarea carnetului de munca, acesta poate imputernici o alta persoana cu procura notariala speciala, caz in care va prezenta copia bulatinului propriu si cea a buletinului titularului.

Eliza Botezatu, Inspector sef, Inspectoratul Teritorial De Munca Vrancea

Citește și:   ARTIFEX angajează persoană cu experiență în activitatea de import-export

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.