VIDEO EXCLUSIV: Oprișan refuză miștocărește drepturile la replică și trimite pupici consilierilor din Opoziție

În ședința de ieri a Consiliului Județean Vrancea președintele CJ Marian Oprișan a reacționat miștocărește când i s-a cerut un drept la replică după ce șeful PSD Vrancea făcuse o serie de acuzații la adresa senatorului Cătălin Toma, cum că acesta ar fi intimidat angajații din CJ într-o conferință de presă.

Consilierul PNL Paul Andrei Lungu l-a întrebat dacă i se acordă un drept la replică, la care Oprișan i-a spus să meargă la sediul PNL, iar apoi i-a trimis ”pupici”, semn că solemnitatea din Consiliul Județean este doar un moft pentru baron.

Paul Lungu ar fi vrut să-l întrebe dacă angajații din CJ au urmărit conferința de presă a senatorului Toma în timpul programului de lucru, pentru că acest lucru ar fi foarte grav în opinia sa. Evident, Oprișan n-a vrut să răspundă la această chestiune.

https://www.facebook.com/cristi.irimia/videos/2986912631359635/

Declarațiile senatorului Cătălin Toma care l-au înfuriat pe Oprișan: ”Să avem o administrație publică corectă, să nu avem intervenții pe tot ce înseamnă legalități privind hotărârile consiliilor locale. Să avem, de asemenea, o viziune și o transparență totală în ceea ce privește hotărârile de consiliu județean. Dacă dăm puțin timpul în urmă o să vedem că onor consiliul județean nici măcar nu trimitea spre legalitate hotărârile consiliului județean. Că așa sunt ei, puternici. Dar n-o să mai fie din iunie. Și cu ocazia asta chiar mulțumesc pentru întrebare, chiar fac apel la toți angajații din consiliul județean să aibă grijă ce semnează. Le spun la modul cel mai serios. Să aibă grijă ce semnează pentru că e păcat să fii folosit de unul care oricum pleacă

Citește și:   Administrație liberală! Consiliul Județean Vrancea asfaltează ultimii kilometri din proiectul total de 7,2 km ai drumului Jariștea - Scânteia

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.