Spitalul Județean se joacă pe internet și schimbă componența Consiliului de Administrație de la o zi la alta!

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a emis recent un ordin prin care au fost înlocuiți reprezentanții Ministerului Sănătății din Consiliul de Administrație al Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani. Astfel, noii membri sunt Dragoș Cozma (medic stomatolog), Alexandru Ciprian Epure (consilier județean PNL) și Ana Maria Dimitriu (consilier local PNL). Aceștia i-au înlocuit pe Laura Petcu, Georgiana Lăutaru și Andrei Bucșan (așa cum apăreau pe site-ul Spitalului Județean). Președinte al CA este consilierul local PSD, Mihai Nedelcu.

Ei bine, după ce a operat modificarea pe site-ul Spitalului Județean, trecând noii membri, cei care răspund de site au modificat… modificarea, punându-i în CA pe ex-membrii C. Graur, I. Mircea și C. Gheorghiu. Să fi fost o simplă eroare tehnică? Hmmmm. Vom afla mâine, poate, când este programată ședința CA.

Din Consiliul de Administrație mai fac parte ca invitați directorul spitalului Constantin Mîndrilă, medicul Maria Săpunaru (Colegiul Medicilor) și asistentul medical Claudiu Grosu (Sindicatul SANITAS). Secretariatul este asigurat de Vasilica Munteanu (economist). (Teodor P.)

 

Citește și:   Pedofilie și pornografie pe pagina de FB a Muzeului homosexualității (Queer), pentru care Asociația Mozaiq a obținut 200.000 de euro finanțare norvegiană. Infracțiune comisă de cei care au creat pagina muzeului! Se autosesizează procurorii?

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.