Ovidiu Burdușa: ”De 8 luni îi cer primarului Nica să rezolve problema câinilor fără stăpân din Panciu. Dacă nu erau alegerile în acest an nu cred că se apuca de ceva!”

Secretarul de stat din cadrul Departamentului Românilor de Pretutindeni, pănceanul Ovidiu Burdușa, a reacționat după ce a văzut anunțul Primăriei Panciu de a se implica în rezolvarea problemei câinilor fără stăpân. ”După 8 luni de zile, se pare că se mișcă ceva la Primăria Panciu. De mai bine de jumătate de an trag semnale de alarmă, însă a fost nevoie ca păncenii să fie mușcați de câini pentru ca edilul Nica să se miște de pe fotoliul său. Dacă nu ar fi fost alegeri în acest an nu cred că ar fi făcut nimic. Păncenii știu asta și nu mai pot fi păcăliți, chiar dacă cei care se ocupă de imaginea primarului au grijă să bage totul sub preș, să șteargă comentariile nefavorabile șefului de pe pagina de Facebook a Primăriei. Voi monitoriza în continuare, nu atenție, ceea ce se întâmplă la Panciu!”, a precizat Ovidiu Burdușa.

Reamintim că în lunile decembrie și ianuarie mai mulți pănceni, printre care și copii, au fost mușcați de câinii fără stăpân din Panciu, incidente de acest fel având loc și pe parcursul întregului an 2019. (Maria S.)

Citește și:   Drumuri asfaltate, trotuare și benzi pentru biciclete, noile proiecte aprobate pentru comuna Biliești

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.