Câinii comunitari din Panciu fac iar victime. Un copil a fost mușcat și a ajuns la spital. Un alt copil a fost atacat, însă mama l-a salvat!

FOTO: Așa arăta în decembrie rana lui Marian E., din Panciu, mușcat de câini.

Autoritățile din Panciu nu reușesc să rezolve problema câinilor vagabonzi, deși în ultimele luni s-au înmulțit cazurile de locuitori mușcați de patrupede. În urmă cu două zile, Iulia Alina R. a povestit un eveniment nedorit derulat în spatele pieței din Panciu. Iulia și-a apărat fetița cu propriul corp, fiind la un pas să fie rănită, alegându-se cu geaca sfâșiată (foto jos). Femeia din Panciu a povestit pe FB că alt copil nu a fost la fel de norocos și s-a ales cu mușcături, ajungând la spital. În luna decembrie, Marian E. și Daniel P. au fost și ei mușcați, fiind nevoiți să facă tratament pentru a nu se alege cu boli grave.

Câinii din Panciu au făcut mereu probleme anul trecut, însă Primăria din oraș nu a găsit soluții pentru a rezolva situația. Unul dintre cei care a atras permanent atenția asupra acestei chestiuni a fost pănceanul Ovidiu Burdușa, fost consilier județean liberal.

Din luna iulie a anului trecut am atras atenția asupra pericolului la care sunt supuși copiii noștri, dar și părinții sau bunicii care nu se pot apăra de patrupede. Câinii se înmulțesc în oraș și din cauză că vin oameni sâmbăta la târg, din alte localități, și lasă câinii în Panciu. Ca primar trebuie să iei măsuri, să-i depistezi pe cei care fac acest lucru, să-i amendezi etc. Nu e posibil să te confrunți cu o astfel de problemă și să nu-i găsești rezolvare”, a precizat Ovidiu Burdușa, numit recent secretar de stat în Departamentul Românilor de Pretutindeni. (Maria SAVA)

Citește și:   Ion Ștefan, candidat PNL la Primăria Focșani: ”Pune-mă la treabă!”

FOTO: Iuliei R. câinii i-au provocat i-au rupt geaca și au speriat-o groaznic. Ea a reușit să-și salveze fetița.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.