ULTIMA ORĂ: Gheorghiță Berbece este noul prefect de Vrancea

Liberalul Gheorghiță Berbece este noul prefect de Vrancea, înlocuindu-l pe Ticu Constandache (foto dreapta), numit în funcție, la rândul său, în locul lui Sorin Hornea, în urmă cu câteva luni. Decizia a fost luată astăzi, înlocuirea prefectului județului și desemnarea unui nou reprezentant al Executivului în teritoriu fiind una din deciziile de astăzi ale Cabinetului de Miniștri condus de premierul Ludovic Orban.

FOTO: Ion Ștefan, Cătălin Toma și Gheorghiță Berbece

Economist de profesie, Gheorghiță Berbece a fost consilier local în CL Focșani (2012 – 2016), ocupând, la un moment dat, și funcția de șef al Gărzii de Mediu Vrancea (2009 – 2010). Ulterior, a activat în mediul privat. Berbece este văzut ca un profesionist extrem de echilibrat, având o imagine favorabilă în mediile în care a lucrat. (Teodor P.)

UPDATE: ”Am aflat că în această seară în ședința de Guvern s-a luat decizia numirii mele în funcția de prefect al județului Vrancea. Nu m-a luat prin surprindere această decizie, pentru că am purtat deja discuții și cu domnul premier, de altfel se știa deja de ceva vreme despre posibilitatea numirii mele. Pot să spun că decizia Cabinetului Orban mă onorează și voi face tot ce pot pentru a duce la îndeplinire programul de guvernare. Vreau să le mulțumesc tuturor membrilor cabinetului Orban pentru încrederea acordată și vreau să le transmit vrâncenilor că, alături de echipa mea și de toți șefii instituțiilor deconcentrate, vom face totul pentru o Românie normală și pentru ca oamenii să se simtă în siguranță și să aibă parte de un trai mai bun”, a precizat noul prefect.

Citește și:   Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a venit astăzi la Focșani și a discutat despre construcția noului spital județean

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.