TUPEU: Nici măcar Oprișan n-a făcut asta în 30 de ani! Culmea propagandei și megalomaniei la MISĂILĂ: și-a băgat numele în plugușorul ”anunțat” pe site-ul Primăriei Focșani. Ce urmează? Să schimbe versurile poeziilor pentru a-și pune numele și acolo?

Primarul Misăilă lucrează din zor, alături de echipa sa, la ”șlefuirea” unei imagini ”noi”, a unui politician PSD-ist care se vrea altfel decât predecesorul său Oprișan (se știe că Misăilă are șanse mari să fie noul președinte al PSD Vrancea). Ei bine, ultima dovadă de megalomanie întrece orice închipuire: Misăilă și-a băgat numele în Plugușorul de Anul Nou postat pe site-ul Primăriei Focșani. Nici măcar Oprișan n-a avut tupeul să facă asta în 30 de ani. Ce va urma din partea lui Misăilă? Să modifice poeziile marilor scriitori pentru a băga numele său în versurile ce vor fi recitate în grădinițe și școli? (Cristi IRIMIA)

Citește și:   DRAMĂ: Tânăra care a murit în accidentul aviatic era din Panciu. Georgiana Popa primise cadou de la prietenul ei un zbor cu avionul care avea să-i fie fatal.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.