Terminați cu MANIPULAREA! Pe banii focșănenilor, primarul Misăilă o face pe Moș Nicolae, pentru capital electoral. Poate vrea să pară darnic, dar focșănenii nu uită că fosta soție l-a reclamat pentru NEPLATA pensiei alimentare!

Din banii focșănenilor (taxe și impozite), primarul Misăilă s-a plimbat azi prin toate grădinițele din Focșani oferind pungi cu dulciuri copiilor, făcând-o așadar pe darnicul, iar ziarul de casă al PSD-ului a scris că micuții din grădinițe ”au primit cadouri din partea primarului Misăilă”. FALS! Au primit cadouri din partea (a se citi DIN BANII) contribuabililor la bugetul local. Misăilă a fost doar un curier astăzi, beneficiar mediatic de capital electoral. Că doar nu a dat cadouri din buzunarul său (să nu uităm că fosta soție l-a reclamat pentru neplata pensiei alimentare pentru cele două fetițe ale sale).

Ce nu știe Misăilă este faptul că nicio acțiune de imagine nu-i va mai fi utilă la alegerile locale din iunie 2020. Focșănenii știu cel mai bine de ce! Să încerci să-ți faci campanie de imagine folosindu-te de copii este cel mai jalnic mod de a încerca să ajungi la voturile alegătorilor. (Cristi IRIMIA)

Citește și:   POR 2014-2020: Mâine se construiește acum! Supracontractare de 2,4 miliarde de euro pentru infrastructura educațională, dezvoltarea urbană și iluminatul public

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.