INCALIFICABIL: Un bărbat de 53 de ani A MURIT a doua zi după ce a fost trimis acasă de la Spitalul Județean din Focșani, pe motiv că nu este gravă situația sa.

UPDATE: Buletinul medical al focșăneanului Adrian Bataragă, pus la dispoziția presei de către familia Bataragă:

Pe 30 noiembrie a. c., un focșănean a mers cu soția la UPU Focșani, pentru că avea semne ale unui infarct miocardic. Trimis acasă după ce i s-a spus că are ”sindrom neurovegetativ”, Adrian Bataragă (53 de ani), a murit a doua zi, după ce a suferit un… infarct miocardic acut. Iată postarea soției lui, Doina Bataragă, angajată la DGASPC, soție care solicită oamenilor să fie solidari în astfel de situații, pentru ca situația de la Spitalul Județean să se remedieze în bine.

”O alta viata la care serviciul de urgență (n. r. – al Spitalului Județean Focșani) a renuntat, numai intr-un interval de o saptamana. Cu acelasi dezinteres a fost tratat sotul meu care prezenta simptome specifice infarctului miocardic, care a fost trimis acasa fiind diagnosticat cu sindrom neurovegetativ. Desi necesita control de specialitate (medic cardiolog) a fost consultat de un medic nefrolog administrandu-i o perfuzie cu calmante. In urma incercarilor de a convinge personalul UPU de a-l tine sub observatie in incinta spitalului si de a-i efectua investigatii de specialitate, acestia au insistat ca nu are nimic grav. Urmatoarea zi, in data de 1 decembrie, sotul meu in varsta de 53 de ani a decedat. Personalul de pe ambulanta a constatat ca decesul a survenit in urma unui infarct miocardic acut. Va rog sa fim solidari, sa putem curata sistemul medical de oameni care ascund in spatele buzunarelor pline, indiferenta, plictiseala si superficialitatea care conduce in fiecare zi la pierderea de vieti omenesti”.

FOTO: Soții Bataragă, alături de cei doi copii ai lor.

Citește și:   Comunicat de presă. Primăria Jariștea anunță semnarea contractului de finanțare pentru proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe”

PUBLICITATE

1 thought on “INCALIFICABIL: Un bărbat de 53 de ani A MURIT a doua zi după ce a fost trimis acasă de la Spitalul Județean din Focșani, pe motiv că nu este gravă situația sa.

  1. Sunt devastată de durere pt. pierderea fratelui meu Bataragă Adrian, la doar 53 ani. Consider că fratele meu, a plecat din această lume nedreaptă și nemiloasă din incompetența, superficialitate și nepăsare. În cazul nostru mă refer la numita Dincă – Șef UPU, pentru că nu poate fi numita DOCTOR, trebuie să răspundă, plătească pentru erorile și lipsa de profesionalism din unitatea pe care o conduce!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.