Bătaie de joc marca Oprișan. I-a convocat pe consilieri de la mii de kilometri distanță și a amânat ședința ordinară cu 4 ore înainte de desfășurarea ei!

Bătaie de joc la adresa consilierilor județeni vrânceni. Convocați de Marian Oprișan, președintele CJ, încă de săptămâna trecută, la ședința ordinară a CJ de astăzi, 4 decembrie, orele 14.00, consilierii au primit tot astăzi, la orele 10.00, mesaj că întrunirea se amână. Explicația oficială a sunat astfel:

Doamnelor/domnilor consilieri județeni, întrucât la cabinetul secretarului general al județului s-au anunțat mai multe absențe ale consilierilor județeni care inițial au confirmat participarea la ședința ordinară de astăzi, vă aduc la cunoștință faptul că neexistând cvorumul necesar pentru desfășurarea ședinței, aceasta va fi convocată la o dată ulterioară”.

În condițiile în care toți consilierii PNL și-au anunțat prezența, cine crede că reprezentanții PSD ar putea lipsi de la o convocare făcută de Oprișan??? Are cineva curaj să miște în front? Evident că nu! Ei bine, pentru a nu exista cvorum, ar trebui ca 17 consilieri județeni să nu fie prezenți? Cum e posibil așa ceva, când n-au lipsit în 3 ani și jumătate decât maxim 2 sau 3 la ședințele ordinare și maxim 4 la ședințele extraordinare?

Este evident că amânarea ședinței are legătură cu programul lui Oprișan, plecat poate în concediu sau la vreo ședință de partid prin București și cum e final de an n-o fi suportat derularea ședinței fără să le spună ”vrâncenilor lui dragi” urări de sănătate.

Consilierul județean PNL Ovidiu Burdușa (foto dreapta) a venit din capitala Italiei, Roma, la această ședință, încă de ieri dimineață, pentru a aflat cu 4 ore înaintea ședinței că s-a deplasate degeaba în România. ”Este o adevărată bătaie de joc. Nu neapărat la adresa mea, pentru că sunt învățat cu jignirile lui Oprișan (apropo, am mai multe prezențe decât el la ședințele CJ), ci la adresa vrâncenilor și a tuturor consilierilor. Este rușinos ceea ce s-a întâmplat astăzi. În iunie 2020, la alegerile locale, Oprișan va plăti cu vârf și îndesat”, a precizat consilierul Burdușa. Un alt consilier județean a venit de la Londra pentru ședința de astăzi, dar s-a trezit și el că a făcut drumul degeaba. (Cristi IRIMIA)

Citește și:   Scrisoare deschisă către Primul Ministru al României, Ludovic Orban: ”Vrem reforma învăţământului ca în Franţa, nu ca în Finlanda!”

UPDATE: PNL Vrancea a emis și un comunicat de presă pe marginea ultimelor evenimente:

”Grupul consilierilor județeni liberali protestează față de modul în care este condus Consiliul Județean Vrancea, toate deciziile având în centrul lor interesul unui singur om. Dacă la ședința de îndată din data de 28.11.2019, care a avut un singur punct, dar foarte important, pe ordinea de zi, anume alocarea sumelor din cota de 7,5% din impozitul de venit, Marian Oprișan nu a venit să spună care au fost criteriile ce au stat la baza împărțirii sumelor, am crezut că sunt bârfe acele informații care susțineau că este plecat din țară, în concediu, într-o insulă exotică. Amânarea ședinței de astăzi și mai ales motivul invocat, demonstrează însă că bârfele sunt de fapt adevărate, iar „l’ombelico del mondo” nu s-a întors din concediu. Și cum nu se poate ședință de final de an fără urările „iubitului conducător”, s-a decis amânarea ei. Partidul Național Liberal Filiala Vrancea se mândrește cu faptul că are un consilier județean ce reprezintă Diaspora, pe Ovidiu Burdușa, un om care face mii de kilometri pentru a fi prezent la ședințe. Bătaia de joc la care este supus prin această amânare este o continuare a atitudinii PSD la adresa românilor plecați din țară, o lipsă totală de respect și profesionalism”.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.