26 de mașini stăteau degeaba la Ministerul Dezvoltării. Ministrul Ion Ștefan a decis să le trimită în teritoriu, altor instituții care au nevoie

Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ștefan, a hotărât să micșoreze parcul auto din minister, după ce a constatat că 32 de mașini nu erau folosite. 6 autovehicule vor fi trimise la casat, iar alte 26 către diverse instituții din țară care au nevoie.

26 de autoturisme, aflate în stare de funcţionare, dar care nu mai satisfac cerinţele de utilitate pentru activitatea Ministerului, la momentul actual, vor fi date în folosiță altor instituții publice, în conformitate cu prevederile punctelor 1, 2 și 3 ale Anexei 1 din H.G. nr. 841/1995, privind procedurile de transmitere fără plată și de valorificare a bunurilor aparținând instituțiilor publice, cu modificările și completările ulterioare. Instituţiile interesate să beneficieze de aceste autoturisme sunt rugate să trimită solicitările la registratura #MLPDA (Bd. Libertăţii, nr. 16, Latura Nord, Sector 5, Bucureşti)” – este mesajul postat pe pagina de Facebook a MLPDA. (Teodor P.)

Citește și:   Fundația ”Zi Deschisă” angajează educatori puericultori pentru creșa gratuită din Bizighești (Garoafa)

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.