VIDEO: Misăilă se visează deja primar pentru un nou mandat și-l vrea pe Liviu Macovei (USR) viceprimar!

Primarul municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă (PSD) se comportă ca și cum la alegerile de anul viitor (din luna iunie) va câștiga un nou mandat de primar. La o recentă dezbatere publică organizată la Ateneul Pastia, edilul PSD a spus că-i așteaptă pe doi USR-iști în Consiliul Local (Liviu Macovei și Alexandra Tătaru) și că îl ia pe Macovei viceprimar. ”Îl iau viceprimar pe domnul Macovei” a fost afirmația lui Misăilă, în condițiile în care în mai multe medii locale se vorbește de mai mult timp despre o amiciție între el și Liviu Macovei. Ediție de Vrancea a scris recent și despre faptul că în Focșani USR a fost singurul partid care a obținut aprobare de la Primăria condusă de Misăilă pentru a-și monta corturi (la Piața Sud). Un alt motiv care să justifice supozițiile privind apropierea dintre PSD și USR.

În ceea ce-l privește pe actualul primar, deși a avut o activitate care a lăsat foarte mult de dorit în cei 3 ani și 4 luni de mandat, acesta are o atitudine arogantă în materie politică, împărțind deja funcții de viceprimar etc. În fapt, Misăilă a reprezentat o nouă propunere eșuată din partea lui Oprișan pentru focșăneni (în iunie 2016), propunere care nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor locuitorilor. Aceștia s-au arătat de nenumărate ori nemulțumiți de activitatea Primăriei. (Cristi IRIMIA)

UPDATE: Într-o reacție vizavi de articolul de mai sus, Liviu Macovei a precizat că nu există nicio înțelegere între USR și PSD, la Vrancea, iar faptul că Primăria condusă de PSD a aprobat doar montarea corturilor USR se explică prin faptul că ”doar USR a făcut o astfel de cerere, nu și alte partide”. ”Nu-l cunosc personal pe Oprișan, nu l-am văzut decât prin Piața Unirii, la Salonul Auto. Nu avem nicio înțelegere cu PSD-ul”, a precizat președintele USR Focșani.

Citește și:   Asociațiile de magistrați vin cu precizări privind intenția Guvernului de desființare a Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ)

UPDATE 2: Am modificat formularea ”USR a fost singurul partid car ea obținut aprobare”, ceea ce nu schimbă lucrurile deloc, în contextul în care esența problemei ține de faptul că PSD a aprobat un cort al Opoziției în Focșani, lucru care în ”patria lui Oprișan” nu-l poate obține oricine (vă dați seama, nu?).

UPDATE 3: Am păstrat doar precizarea cu cortul USR de la Piața Sud (nu și cel de la Gară de la europarlamentare), pentru că este îndeajuns pentru a scoate în evidență faptul că PSD nu a avut nimic împotrivă ca USR, partid din Opoziție, să defileze în ”baronatul lui Oprișan” cu cortul în oraș. De ce a decis PSD așa? Din adversitate pentru USR? Hmmmm..

Sursa video You Tube (Știri de Focșani):

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.