SURSE: Primarul Misăilă și viceprimarul Iorga, audiați astăzi de procurorii DNA, alături de Eduard Corhană și Carmen Ghiuță! UPDATE: Misăilă a declarat că a dat declarații în calitate de martor.

Primarul municipiului Focșani, Cristi Misăilă, viceprimarul Marius Iorga, secretarul municipiului, Eduard Corhană, alături de șefa Serviciului Juridic din Primărie, Carmen Ghiuță, au fost convocați pentru ziua de astăzi de procurorii Direcției Naționale Anticorupție – Secția Teritorială Galați, în vederea unor declarații referitoare la o serie de angajări făcute la Căminul pentru Persoane Vârstnice Focșani, în urmă cu doi ani. Cei enumerați mai sus nu sunt învinuiți, deocamdată, de săvârșirea vreunei fapte penale.

UPDATE: La finalul ședinței CL din această seară, primarul Misăilă a declarat că este un dosar în lucru la DNA, că nu poate face prea multe declarații și că a fost chemat în calitate de martor.

În dosar ar fi vorba despre trafic de influență cu referire la o serie de angajări din anul 2017.

FOTO: Eduard Corhană și Marius Iorga

 

Citește și:   Urmașii securiștilor vrânceni, în ”garda” lui Oprișan pe lista pentru CJ Vrancea. Peste 1,4 milioane de lei ne costă salariile grupărilor Ghețu – Tîlvăr – Negulescu - Matișan

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.