NU SE POATE AȘA CEVA! Comedie neagră cu proști la Focșani. În rolurile principale: Poliția Locală și Primăria Focșani. Unei profesoare de canto i-a fost ridicată mașina din parcare și DISTRUSĂ prin casare, în urma unei reclamații false a unui vecin!

E de plâns, dar și de râs. Cum pot autoritățile locale să-ți distrugă mașina în timp ce ești plecat câteva săptămâni din țară? Foarte simplu. Iată pașii:

  1. O profesoară de muzică (canto) din Focșani, A. V., pleacă în străinătate pentru câteva săptămâni și-și lasă mașina în parcare, undeva în zona/spatele Sălii Polivalente.
  2. Un vecin cu care nu se înțelege foarte bine de mai mulți ani sună la Poliția Locală și le spune celor de acolo că pe strada X există o mașină abandonată (având poate și interesul de a obține un loc de parcare), cu referire la mașina profesoarei evident.
  3. Poliția Locală vine la fața locului, se ocupă de procedurile specifice după care mașina profesoarei de canto este ridicată și locul ”eliberat”.
  4. Poliția Locală și Primăria Focșani pregătesc actele și trimit mașina la casat.
  5. Mașina este distrusă într-un centru de fiare vechi.
  6. Profesoara revine în Focșani, constată că mașina nu este la locul ei și după mai multe telefoane la Poliție și Primărie primește teribila veste: mașina i-a fost trimisă la casat.
  7. În mașină, A. V. avea lucruri personale, partituri muzicale, se pare și instrumente muzicale, DVD-uri cu diverse filmări etc.

Această știre a fost scrisă atipic, pentru că situația este atipică. Desigur, ne întrebăm cum au putut trimite Poliția și Primăria mașina la casat, în condițiile în care autoturismul figura cu plata impozitului la zi pe anul 2019 (cei de la Primărie puteau verifica asta), proprietara putea fi contactată prin telefon etc.

Dacă mâine vă treziți cu mașina lipsă din locul în care ați lăsat-o rugați-vă să fie ridicată pentru parcare neregulamentară, nu pentru… casare.

Citește și:   Novak Djokovic a sărutat o icoană și din acest motiv nu a fost dat la știri. Campionul sârb a fost făcut cetățean de onoare al localității Budva, staţiune balneară la Marea Adriatică, în Muntenegru.

Profesoara în cauză a făcut o solicitare în scris la Primărie, însă nu a primit un răspuns oficial până acum. Verbal, i s-a promis că i se va ”rezolva” situația (nu se știe cum…). Pe măsură ce vom afla informații noi vă vom ține la curent cu evoluția cazului. (Cristi IRIMIA)

Imaginile de mai jos sunt cu titlu de prezentare!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.