Medicul Constantin Buză este categoric după vizita PSD la bebelușii din spital: ”Toți adulții pot fi purtători sănătoși de microbi în căile aeriene superioare (nasofaringe), microb extrem de agresiv pentru nou-născuți! RUȘINE pentru întreaga delegație PSD și pentru conducerea Spitalului”

Medicul focșănean Constantin Buză a postat un comentariu pe site-ul ziarului Ediție de Vrancea în care și-a manifestat dezaprobarea față de vizita delegației PSD în secția de nou-născuți a Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani.

”Doamna Viorica a demonstrat, nu o dată, că nu are prea multă educație din școală, mai grav este pentru doamna ex-Ministru al Sănătății care este de formație profesională medicală. Pot să consider că pentru toți cei care au intrat într-o secție de neonatologie a fost un moment de inconștiență. Toți adulții pot fi purtători sănătoși de microbi în căile aeriene superioare (nasofaringe), microb extrem de agresiv pentru nou-născuți! RUȘINE pentru întreaga delegație PSD și pentru conducerea Spitalului. Dr. Buza Constantin

Citește și:   VIDEO: Fiica și ginerele primarului Misăilă, șeful Poliției Locale, au făcut scandal în public. Fiica lui Misăilă a mințit de față cu Poliția!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.