Fonduri alocate de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, pentru ”blocul ONASIS” din Focșani

Ion Ștefan, ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, a semnat ieri, 25 noiembrie, ordinul pentru aprobarea alocărilor actualizate, finanțarea în continuare a obiectivelor de investiții cuprinse în programul de locuințe sociale și de necesitate și, în consecință, transferul sumelor necesare către UAT-uri pentru plata facturilor emise de executanți, în vederea continuării lucrărilor la 7 obiective de investiţii pentru locuinţe sociale şi de necesitate, realizate în conformitate cu Legea nr. 114/1996 (Legea locuinţei), în:

• municipiul Reghin (jud. Mureş) – 470.000 lei;

• comuna Zagra (jud. Bistriţa-Năsăud) – 203.904 lei;

• municipiul Dorohoi (jud. Botoşani) – 350.000 lei;

• comuna Mihăileni (jud. Botoşani) – 82.632 lei;

• sectorul 6 (mun. Bucureşti) – 1.000.000 lei;

• comuna Işalniţa (jud. Dolj) – 400.000 lei;

• municipiul Focşani (jud. Vrancea) – 492.912 lei.

După cum am spus în repetate rânduri, este esențial pentru un mediu economic sănătos și pentru stabilitatea financiară a autorităților publice locale să facem toate diligențele și să achităm facturile depuse pentru lucrările şi investiţiile făcute prin programele coordonate de minister, pentru a ajuta beneficiarii programelor care se derulează cu fonduri din bugetul de stat să-şi continue şi să finalizeze investiţiile demarate”, a precizat ministrul Ion Ştefan. Fondurile, în valoare totală de 3 milioane de lei, au fost solicitate de autorităţile publice locale din respectivele unităţi administrativ-teritoriale. (T. P.)

 

Citește și:   Registru electronic funcțional pentru Compania Națională de Investiții, societate în subordinea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.