ANCHETĂ a Corpului de Control al Ministrului Sănătății, cerută de senatorul liberal Cătălin Toma, după vizita făcută de Viorica Dăncilă și Sorina Pintea în salonul nou-născuților de la Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani

Președintele PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma (foto), consideră că ieri s-au produs ”fapte de o inconștiență maximă a (încă) Ministrului Sănătății, Sorina Pintea, precum și a candidatului PSD la prezidențiale, Viorica Dăncilă, care au luat în brațe bebelușii nou-născuți de la Spitalul Județean din Focșani, fără a avea măști de protecție, mănuși și alt echipament care să-i protejeze cu adevărat pe cei mici, după ce s-au plimbat prin târg și prin piață”.

Liberalul Cătălin Toma considerăcă pentru a mai obține niște voturi, pesediștii au pus în pericol siguranța bebelușilor care aveau doar 24 – 48 de ore de la naștere. ”Ca urmare a tuturor informațiilor apărute în spațiul public, consider că viitorul ministru al Sănătății trebuie să primească un raport complet de la Corpul de Control cu privire la sancționarea celor care le-au dat aprobare celor două social-democrate să intre în salonul de Neonatologie. Acolo nu trebuie să ai acces ca la tine acasă”, a conchis senatorul liberal. (Teodor PETRICEANU)

Foto: Monitorul & Facebook.

Citește și:   VIDEO: Senatorul Cătălin Toma: ”Am votat pentru viitorul copiilor noștri și pentru dezvoltarea reală a Vrancei. Haideți să ieșim cu toții la vot!”

PUBLICITATE

2 thoughts on “ANCHETĂ a Corpului de Control al Ministrului Sănătății, cerută de senatorul liberal Cătălin Toma, după vizita făcută de Viorica Dăncilă și Sorina Pintea în salonul nou-născuților de la Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani

  1. Doamna Viorica a demonstrat, nu o data, ca nu are prea multa educatie din scoala, mai grav pentru Doamna ex Ministru al Sanatatii care este de formatie profesionala medicala. Pot sa consider ca pentru toti cei care au intrat intr-o sectie de neonatologie a fost un moment de inconstienta. Toti adultii pot fi purtatori sanatosi de microbi in caile aeriene superioare (nasofaringe), microb extrem de agresiv pentru nou-nascuti! RUSINE pentru intreaga delegatie PSD si pentru conducerea Spitalului. (Dr. Buza Constantin)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.