Încă o IMAGINE care-i dă de gol pe oficialii Spitalului Județean: delegația PSD a intrat și în salonul cu bebeluși în incubatoare, acolo unde securitatea medicală ar trebui să fie maximă.

O fotografie publicată chiar de oficiosul PSD demonstrează că vizita delegației PSD, cu Marian Oprișan, Viorica Dăncilă și Sorina Pintea (ex-ministru al Sănătății) în frunte, s-a făcut inclusiv în salonul în care mai mulți bebeluși sunt în incubatoare, iar securitatea medicală a acestora trebuie să fie maximă. Oficialii spitalului au vrut să inducă ideea, prin comunicatul emis, că au fost vizitați de delegația PSD doar bebelușii care aveau peste 3 zile, care erau sănătoși și care urma să fie externați. Nicio vorbă, însă, despre vizita în salonul cu bebeluși în incubatoare, în comunicatul spitalului! Situația de duminică, 4 noiembrie, este anchetată de DSP Vrancea și va fi anchetată și de Corpul de Control al Ministrului Sănătății. Iar oficialii spitalului din Focșani vor fi nevoiți să demonstreze că s-au respectat toate procedurile de securitate medicală prevăzute în legislație. (Cristi IRIMIA)

În această imagine, doar ex-ministrul Sorina Pintea are halatul pus corect,

însă oricum nu este de ajuns pentru o vizită în salonul nou născuților. Felul în care poartă halatul Marian Oprișan reprezintă o bătaie de joc la adresa celor internați în saloanele vizitate:

Citește și:   Doctorul epidemiolog Janina Lazăr, omul care și-a lăsat familia deoparte pentru a gestiona situația COVID-19 la nivel de Vrancea! Felicitări și succes, doamna doctor!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.