Medicul rezident Alexandru Cîrlan se amuză pe baza știrii cu ministrul Sănătății care ține în brațe un nou-născut fără mască de protecție, fără mănuși, venită direct de pe câmpul de la Dumbrăveni!

Medicul rezident Alexandru Cîrlan râde în hohote, într-un comentariu la știrea publicată de Ediție de Vrancea, cu privire la gestul inconștient al Ministrului Sănătății, Sorina Pintea, de a ține un bebeluș în brațe după ce a fost în târg și la piață (același gest l-a făcut și Viorica Dăncilă, președintele PSD). Probabil medicul Cîrlan, care este rezident la Spitalul Județean din Constanța, consideră că este normal să se întâmple o astfel de ”scenă” într-o secție de nou-născuți… Cât despre infecțiile din spitale, acestea nici nu există. Nu-i așa, domnule Cârlan? (Teodor PETRICEANU)

Medic rezident Alexandru Cîrlan: ”:))) Înfiorător! Am avut palpitații când am citit știrea!” :)))

PROMO

4 thoughts on “Medicul rezident Alexandru Cîrlan se amuză pe baza știrii cu ministrul Sănătății care ține în brațe un nou-născut fără mască de protecție, fără mănuși, venită direct de pe câmpul de la Dumbrăveni!

  1. Vă considerați jurnaliști? Ce știre e asta? Din exces de zel aruncați cu mizerie în rezidenți? Am înțeles că e un obicei prin meseria voastră să folosiți cuvinte cu impact emoțional ca să vă deschidă cineva paginile dar ați exagerat. Asta e o știre de căcat!

      1. Ce fapte? Că el nu de faptul că a intrat toată hoarda de PSD-iști a râs, ci de felul în care ați scris voi știrea. E medic. Mai bun decât mulți de breasla lui! Știe la ce pericole au fost expuși copiii și nu a râs de asta. Plus că să îi publicați pozele și profilul de FB care este personal este destul de josnic. Sunteți demni de dat în judecată.

  2. Omul râdea de titlul vostru senzationalistic de 2 lei, nu de fapta doamnei ministru.
    Prespun ca ati realizat asta, dar v-ați atacat în acest mod pentru a mai pune încă un articol de rahat la CV.
    Nivelul e de ziarul Click sau Cancan, sper ca va asumați asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.