Medicul Constantin Buză este categoric după vizita PSD la bebelușii din spital: ”Toți adulții pot fi purtători sănătoși de microbi în căile aeriene superioare (nasofaringe), microb extrem de agresiv pentru nou-născuți! RUȘINE pentru întreaga delegație PSD și pentru conducerea Spitalului”

Medicul focșănean Constantin Buză a postat un comentariu pe site-ul ziarului Ediție de Vrancea în care și-a manifestat dezaprobarea față de vizita delegației PSD în secția de nou-născuți a Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani.

”Doamna Viorica a demonstrat, nu o dată, că nu are prea multă educație din școală, mai grav este pentru doamna ex-Ministru al Sănătății care este de formație profesională medicală. Pot să consider că pentru toți cei care au intrat într-o secție de neonatologie a fost un moment de inconștiență. Toți adulții pot fi purtători sănătoși de microbi în căile aeriene superioare (nasofaringe), microb extrem de agresiv pentru nou-născuți! RUȘINE pentru întreaga delegație PSD și pentru conducerea Spitalului. Dr. Buza Constantin

Citește și:   EXCLUSIV: Cătălin Toma și PNL Vrancea erau pe primul loc în sondajul efectuat în urmă cu două luni

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.