Viorica Dăncilă a condus ultima ședință de Guvern în calitate de premier. ”Am avut cea mai eficientă guvernare”, a spus Dăncilă. Orban, în replică: ”PSD a dat cu o mână și a luat cu două mâini”

Astăzi, la ultima ședință de Guvern, premierul Viorica Dăncilă i-a cerut președintelui Klaus Iohannis să își îndeplinească atribuțiile și să desemneze rapid un premier. Viorica Dăncilă s-a lăudat cu „cea mai eficientă guvernare din ultimii 30 de ani” și cu „o creștere economică excepțională a României„. În replică, liderul PNL Ludovic Orban (foto), a precizat că ”PSD a dat cu o mână și a luat cu două mâini prin măsurile adoptate”.

Îmi doresc ca această perioadă de instabilitate să se încheie cât mai repede. Așadar, îi solicit președintelui să își îndeplinească atribuțiile și să desemneze cât mai rapid un premier, care să meargă în Parlament cu o echipă de guvernare și cu un program. Pot să mai spun că am crescut salariile și pensiile și am asigurat sumele necesare în buget pentru acordarea tuturor drepturilor sociale. Am mărit punctul de pensie, am introdus echitatea în sistemul de pensii. Cer PNL și domnului președinte Iohannis să își asume public că pensiile și salariile vor fi plătite la timp și vor fi majorate, conform legislației în vigoare. Îmi doresc ca următorul guvern să acorde în continuare salarii decente medicilor și profesorilor. Pentru binele românilor, sper să nu distrugă ceea ce am făcut până acum”, a adăugat Dăncilă. (T. P.)

Citește și:   ULTIMA ORĂ: Președintele României Klaus Iohannis și președintele PNL Ludovic Orban vor veni mâine la Focșani

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.