VIDEO: Părinții din Anglia protestează față de introducerea orelor dedicate homosexualilor în școli. Cursurile despre LGBT au fost suspendate după ce 80% dintre părinți și-au ținut copiii acasă. ”Fetița mea are patru ani și când a venit acasă m-a întrebat dacă este OK să fie băiat în loc de fată și s-a îmbrăcat în hainele fratelui ei”

Drama unui părinte din Anglia care a decis să nu-și mai lase copilul la școală: ”Fetița mea are patru ani și când a venit acasă m-a întrebat dacă este OK să fie băiat în loc de fată și s-a îmbrăcat în hainele fratelui ei”

Un fenomen capătă amploare în școlile din Marea Britanie. Din ce în ce mai mulți părinți își țin copiii acasă pentru ca aceștia să nu participe la orele în care li se vorbește despre homosexualitate, schimbare de sex, despre o ideologie de gen extrem de periculoasă pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor. Au avut loc si proteste în stradă, mai multe comunități participând la acestea pentru a atrage un semnal de alarmă. În acest context, unele instituții școlare au suspendat cursurile despre homosexuali, transexuali etc. după ce 80% dintre părinți nu și-au mai lăsat copiii la școală.

Părinții au explicat directorilor de școli că există dese situații în care copii de 4 – 5 ani îi întreabă pe părinți acasă: ”E normal ca eu să devin băiat deși sunt fetiță și să mă îmbrac în haine de băieți?” sau ”Fetița mea are patru ani și când a venit acasă m-a întrebat dacă este OK să fie băiat în loc de fată și s-a îmbrăcat în hainele fratelui ei!”, au explicat părinții situațiile dramatice cu care au ajuns să se confrunte.

Iată că părinții copiilor din Anglia și-au dat seama de pericolul introducerii în școli a cursurilor despre homosexualitate, despre cuplurile de homosexuali care au înfiat copii, despre educația sexuală de la 3 – 4 ani (sunt multe grădinițe unde li se vorbește copiilor despre masturbare) și despre schimbarea de sex ca fiind ceva normal. ”Toate aceste lucruri îi tulbură pe copiii noștri, iar lucrurile pot fi scăpate de sub control”, au mai declarat părinții responsabililor din școli.

Citește și:   Fănică Popa, primarul comunei Bolotești: „Hristos a Înviat. Lumina Sfântă a Învierii să vă fie de folos!”

În tot acest timp, ideologia de gen capătă ramificații periculoase și în România, unele librării și lanțuri comerciale punând la vânzare cărți în care sunt prezentați copii cu doi tați sau două mame. Practic, se încearcă inducerea în mintea copiilor (și nu numai) că este normal ca homosexualii să adopte copii sau că este normală schimbarea de sex (să nu uităm ”lecțiile” în care Laura este invitată să se facă băiat, vezi captură foto mai jos).

FOTO: ”Nu poți să fii fetiță și să te cheme Matei?” (practic, o invitație indirectă la ideea de schimbare de sex) (Asta li s-a predat și într-o școală din Focșani elevilor de clasa a III-a)

În condițiile în care în România nu este permisă căsătoria între homosexuali și, implicit, nici adopția copiilor de către homosexuali, se pune întrebarea cât de corect și legal este ca astfel de ideologii să circule în unele librării și hipermarketuri… cu precizarea că în acele cărți există poze cu o fetiță și doi tați, fără a se preciza (măcar) faptul că astfel de situații nu sunt permise legal în România. (Cristi IRIMIA)

Platforma Civică ÎMPREUNĂ: ”Elevii nu trebuie învățați că Laura poate fi Matei schimbându-și sexul”

Ar mai fi de spus că în primăvara acestui an, peste 300.000 de părinţi din România s-au sesizat cu privire la tendinţele din educaţia românească de a se pune un prea mare accent pe ideologia de gen şi pe demersurile unor organizaţii de a bulversa copiii cu privire la identitatea lor. În acest sens au sesizat Ministerul Educaţiei Naţionale şi Institutul de Ştiinţe ale Educaţiei să ţină cont de părerea lor când sunt întocmite programele şcolare.

Citește și:   Evenimente dedicate Unirii Principatelor Române, organizate de Muzeul Vrancei la Focșani și Câmpuri

Material VIDEO despre suspendarea lecțiilor despre LGBT după protestul părinților:

FOTO captură de pe video: ”Fetița mea are patru ani și când a venit acasă m-a întrebat dacă este OK să fie băiat în loc de fată și s-a îmbrăcat în hainele fratelui ei!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.