VIDEO: ”Delirul” baronului continuă! Oprișan-”Mama mea sunt eu” în ședința CJ de ieri: ”Vă bat de vă sună apa în cap (n. r. – la alegerile din 2020) și asta numai pentru că m-ați enervat!”

Ședința ordinară a Consiliului Județean a oferit ieri noi momente halucinante din partea baronului ”Mama mea sunt eu!”. Supărat că Opoziția i-a reproșat faptul că la capitolele Investiții și Dezvoltare lucrurile nu sunt în regulă (1 % realizări ale CJ față de cât și-a propus la începutul anului), dar și pentru că liberalii i-au transmis că iese rușinos din politică (aluzie la faptul că i se apropie finalul politic), baronul a trecut la afirmații halucinante:

Vă bat de vă sună apa în cap (n. r. – la alegerile din 2020). Și asta numai pentru că m-ați enervat! Și când mă trezesc din somn tot vă bat. Ați trezit din somn un uriaș care dormea” și ”O să mă ocup de tine” (afirmație adresată consilierului județean PNL Ovidiu Burdușa). Afirmațiile sunt grave deoarece șeful CJ este obligat de lege să respecte solemnitatea ședinței și să nu adreseze insulte sau calomnii adversarilor politici.

FOTO: Consilierii județeni Cristi Irimia, Liviu Bostan și Emilian Diaconu (foto jos de la stânga la dreapta) i-au explicat ieri lui Oprișan, cu cifre, de ce execuția bugetară a CJ Vrancea, în primele 6 luni, este sub orice critică (CJ a realizat doar 1 % din proiectele anunțate la începutul anului).

Dialog Marian Oprișan – Cristi Irimia în ședința de ieri:

M. Oprișan: ”Chiar vroiam să mă retrag dar ați trezit uriașul din mine!

Cr. Irimia: ”N-ați primit încă ordin să vă retrageți. Când o să primiți ordin, o să vă retrageți. La PSD central merge pe bază de ordine!

Oprișan: ”În sondajele pe care le ascundeți am 40% peste șeful vostru (n. r. – probabil s-a referit la Cătălin Toma, președinte PNL Vrancea)

Cr. Irimia: ”Adică aveți aproape 50% avans, în condițiile în care la europarlamentare ați pierdut la 7,5 % distanță de PNL? Chiar nu vă dați seama ce aberații spuneți?

Citește și:   VIDEO EXCLUSIV: Oprișan refuză miștocărește drepturile la replică și trimite pupici consilierilor din Opoziție

Oprișan: ”M-ai văzut pe mine pe stradă la alegerile europarlamentare?

Cr, Irimia: ”Dar aveți curaj să ieșiți pe stradă? Poate doar acolo unde se adună membrii PSD. În rest vă este frică de oameni

Oprișan (râde): ”Ați trezit din somn un uriaș. Asta ați făcut!

Cr, Irimia: ”Păi, ați zis că ați dormit intenționat. Când sunteți sincer?

Cr. Irimia: ”Chiar nu vă e jenă domnule Oprișan să atacați când situația este așa cum este în Vrancea? Credeți că oamenii nu văd? Tot ați anunțat un meci de polo… Dar de bazele sportive când vă ocupați? Stadionul Tineretului și stadionul Milcovul când vor fi refăcute? De ani de zile promiteți. Faceți ceva pentru sport sau nu faceți? Doar promisiuni!

M. Oprișan: ”Bazele vor fi făcute” (a dat să-l întrebe pe unul din directorii CJ, însă acesta n-a putut furniza date în ”apărarea șefului”).

FOTO: Primarul Misăilă-ZERO fonduri europene a fost ieri în ședința CJ, dar n-a avut curajul să deschidă și subiectul accesării fondurilor UE

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.