SURPRIZE, SURPRIZE pe lista firmelor împotriva cărora Primăria Focșani a început procedura de executare silită: Andrei Comimpex (a familiei Laurianei Ailincuței, consilier PSD), Agrocom Holding (a ex-senatorului FSN Constantin Dinu) și Dent Excel (a familiei lui Mihai Nedelcu, consilier PSD)

Primăria Focșani a publicat pe site-ul propriu lista firmelor împotriva cărora a început procedura de executare silită prin emiterea somațiilor și a titlurilor executorii. Sumele pe care Primăria vrea să le recupereze nu au fost afișate, însă pe lista societăților comerciale există câteva surprize. Astfel, firma Andrei Comimpex este controlată de familia Ailincuței, soțul și fiul Laurianei Ailincuței (consilier local PSD) apărând printre acționari conform unor articole apărute în presa locală anul trecut. Andrei Comimpex este o abonată la contractele cu instituții ale statului, inclusiv cu școli, licee, IȘJ, acolo unde Lauriana Ailincuței a fost inspector școlar.

Recent, pe Facebook au apărut imagini cu L. Ailincuței și fiul ei Andrei Octav (șef al unui departament la Parking Focșani), în campanie electorală alături de alți membri PSD. O altă firmă care apare pe listă este Dent Excel, a soților Nedelcu, Mihai Nedelcu fiind consilier local PSD. Altă firmă apropiată de PSD și care figurează pe lista Primăriei este Agrocom Holding, condusă de un vechi amic de-al baronului Oprișan: Constantin Dinu (ex-senator). Dyonisos Cotești (controlată la un moment dat de Horia Furtună, fost amic de-al lui Oprișan), Homelux și Marmura sunt alte firme cunoscute care au ajuns să aibă datorii. Câte proceduri vor fi duse la capăt pentru recuperarea datoriilor către bugetul de stat nu știm. Dar promitem că vom urmări subiectul. (Teodor PETRICEANU)

Lista completă a firmelor poate fi consultată AICI.

 

 

Citește și:   Polițiștii vrânceni au desfășurat Campania ”Dăruim din suflet”

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.