Pe 25 octombrie, în întreaga Uniune Europeană se sărbătorește Ziua Europeană a Justiției. La Tribunalul Vrancea porțile vor fi deschise între orele 10.00 – 13.00.

Ziua de 25 octombrie va fi marcată de către Tribunalul Vrancea și Judecătoria Focșani prin manifestări de tipul ușilor deschise, ocazie cu care informațiile despre mecanismele si instrumentele sprecifice justiției sunt prezentate într-o manieră directă cetățenilor.

Astfel, toți cei interesați sunt așteptați în această zi, în intervalul orar 10.00 – 13.00 să afle în mod nemijlocit despre activitatea specifică unei instanțe de judecată, despre circuitul dosarelor în instanță – de la primirea unei cereri de chemare în judecată și înregistrarea acesteia, până la soluționarea ei sau despre cum se poate accede într-o profesie juridică.

Accesul în sediul instanțelor focșănene, situat în str. Republicii nr.96, se va face, în intervalul menționat, pe baza actului de identitate. De asemenea, adresăm invitația de a participa la manifestări și elevilor instituțiilor școlare din județ, pe ai căror reprezentanți îi rugăm să-și anunțe intenția la adresa de e-mail tr-vrancea- info@just.ro (până joi, 24 octombrie 2019, ora 11.00).

Vă mulțumim și vă așteptăm să descoperiți alături de reprezentanții instanțelor câteva dintre modalitățile de lucru prin care se realizează acest serviciu pentru cetățeni – JUSTIȚIA!

Citește și:   VIDEO & FOTO: Un elev a fost lovit de un coleg în curtea Școlii din Vidra, situată în spatele Primăriei

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.