Patru pompieri au depus jurământul

Patru absolvenți ai Școlii de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă ”Pavel Zăgănescu” Boldești, promoția septembrie 2019, au depus astăzi Jurământul militar, în cadrul unui ceremonial care a avut loc la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea. Tinerii subofițeri, sergent major Aga Marius, sergent major Cornovac Florin, sergent major Cornovac Marius Laurențiu și sergent major Oțăt Vlad Nicolae, au rostit în fața conducerii inspectoratului, cu tărie și fără emoție, jurământul de credință față de țară, față de lege și față de semeni. Odată cu rostirea acestuia noii noștri colegi au aderat la valorile şi tradiţiile armei pompieri.

Cu această ocazie, inspectorul șef, colonel Chiscop Flaviu i-a felicitat şi le-a solicitat dedicaţie, atitudine responsabilă şi disciplină în executarea obligaţiunilor de serviciu: „Graniţa dintre succes şi eşec, dintre un scop atins şi un obiectiv neîndeplinit este trasată de profesionalism. Vă solicit să învăţaţi şi să vă pregătiţi, să vă îndepliniţi atribuţiile de serviciu într-un mod profesionist având conştiinţa că beneficiarii acestei pregătiri nu sunteţi numai dumneavoastră, ci şi cetăţenii şi instituţia din care faceţi parte.”

Cei patru subofiţeri au fost încadrați la ISU Vrancea, începând cu data de 20 septembrie, iar în prezent parcurg o perioadă de inițiere fiind incluși într-un program de pregătire cu activităţi de însuşire a responsabilităţilor specifice pe care le vor executa.
În această zi deosebit de importantă pentru ei, îi felicităm și le dorim mult succes în misiunile care urmează să le fie încredinţate!

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Vrancea

 

Citește și:   Premierea elevilor cu medii de 10 la evaluarea națională și bacalaureat

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.