Oprișan-”Mama mea sunt eu” și tupeul său fantastic după ce a fost prins de radar cu 191 km/oră: ”Nu sunt vinovat!”

Baronul Vrancei se simte iar asuprit de polițiști și de justiție, așa că cerșește în instanță anularea unei sancțiuni primite pentru că a mers cu 191 km/oră la volanul mașinii primite de la mama. Motivul pentru care contestă amenda și reținerea permisului: cică avea pe mașină un sistem care-l anunța dacă depășea viteza legală, iar sistemul nu l-a anunțat. Deci nu e vinovat. Zice el. Adică a mers cu 191 km/oră dar nu-și dădea seama, pentru că nu i-a ”țâuit” Waze”-ul. ”Mama mea sunt eu” ne lași cu teoriile astea? (T. C.)

„Arată că nu a fost avertizat de aparatul detector ce îl are montat în autoturism și nu l-a avertizat de prezența în zonă a unui aparat de măsurare a vitezei, ce conduce la ideea că aparatul a fost folosit contrar normelor legale, aparatul fiind pus în mișcare doar în momentul când au observat că se apropie autoturismul condus de dumnealui. Astfel acest mod de constatare a contravenției este nelegal, întrucât înregistrările în acest mod sunt susceptibile de erori și nu pot fi niciodată exacte, deci nu pot fi luate în calcul pentru a întocmi acte de natură să producă efecte juridice” (n. r. – o parte din ce a depus la dosar avocatul lui Oprișan).

 

Citește și:   Știe Biserica Catolică ce atac concertat duce un membru al ei, patronul Ziarului de Vrancea, Corneliu Condurache, împotriva Arhiepiscopului Buzăului și Vrancei ÎPS Ciprian?

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.