Oprișan-”Mama mea sunt eu” și tupeul său fantastic după ce a fost prins de radar cu 191 km/oră: ”Nu sunt vinovat!”

Baronul Vrancei se simte iar asuprit de polițiști și de justiție, așa că cerșește în instanță anularea unei sancțiuni primite pentru că a mers cu 191 km/oră la volanul mașinii primite de la mama. Motivul pentru care contestă amenda și reținerea permisului: cică avea pe mașină un sistem care-l anunța dacă depășea viteza legală, iar sistemul nu l-a anunțat. Deci nu e vinovat. Zice el. Adică a mers cu 191 km/oră dar nu-și dădea seama, pentru că nu i-a ”țâuit” Waze”-ul. ”Mama mea sunt eu” ne lași cu teoriile astea? (T. C.)

„Arată că nu a fost avertizat de aparatul detector ce îl are montat în autoturism și nu l-a avertizat de prezența în zonă a unui aparat de măsurare a vitezei, ce conduce la ideea că aparatul a fost folosit contrar normelor legale, aparatul fiind pus în mișcare doar în momentul când au observat că se apropie autoturismul condus de dumnealui. Astfel acest mod de constatare a contravenției este nelegal, întrucât înregistrările în acest mod sunt susceptibile de erori și nu pot fi niciodată exacte, deci nu pot fi luate în calcul pentru a întocmi acte de natură să producă efecte juridice” (n. r. – o parte din ce a depus la dosar avocatul lui Oprișan).

 

Citește și:   DISCRIMINARE: Cei întorși în țară au dreptul la declarații pe proprie răspundere, creștinii din biserici NU! Mall-urile rămân deschise, slujbele în Biserică au fost interzise! Altă DISCRIMINARE!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.