LISTĂ. Vezi care sunt localitățile din Vrancea care au primit astăzi fonduri pentru funcționare. Doar 1,4 miliarde lei a putut să dea Guvernul, deși necesarul la nivel național este de 8,5 miliarde lei.

Guvernul a aprobat astăzi alocarea unor fonduri pentru 1600 de UAT-uri din țară, printre acestea aflându-se și 38 din Vrancea (28 conduse de primari PSD și 10 conduse de primari PNL – sumele la primăriile conduse de edili PSD sunt mult mai mari decât cele conduse de edili PNL). La nivel național era necesară suma de 8,5 miliarde lei, din care pentru secțiunea de funcționare 4,7 miliarde lei, iar pentru secțiunea de dezvoltare 3,8 miliarde lei. Suma aprobată astăzi a fost de doar 1,46 miliarde lei, semn că nu ar exista bani suplimentari la buget. Din păcate, cei mai mulți bani vor merge la funcționare, dezvoltarea UAT-urilor fiind practic ignorată de Executivul condus (încă) de PSD. Faptul că a fost alocată o sumă mult mai mică decât necesarul solicitat de primăriile din țară poate fi urmarea politicilor dezastruoase luate de majoritatea PSD & ALDE în ultimii 2 ani. (Cristi IRIMIA)

Citește și:   Nicu Tănase, președinte PNL Focșani: ”Anul Nou să vă aducă numai bucurii și realizări profesionale. La mulți ani!”

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.