BĂTAIE DE JOC în Piața Unirii din Focșani. ”Misăilă și PSD, vinovați pentru distrugerea fără oprire a Focșaniului”

Pe principiul ”noi muncim, nu gândim”, iată cum se lucrează în Piața Unirii din Focșani în bătaie de joc la adresa contribuabililor și într-o adevărată risipă a banului public!

Muncitorii au delimitat perimetrul de plăci pe care trebuie să le înlocuiască folosindu-se de patru bucăți de fier beton pe care le înfig în pavimentul din centrul orașului, sfărâmându-l. Ce mai contează că fierul respectiv este bătut și în plăci bune, necrăpate, pe care le face praf și pulbere, oricum pavimentul de granit este înlocuit periodic, pe bani grei, ca în celebra poveste a construcției care se dărâmă peste noapte?! Costul de înlocuire a unei singure plăci sare de suta de euro! Numai în acest an, Direcția de Dezvoltare și Servicii Publice a ”îngropat” în Piața Unirii peste 150.000 lei!

Mă întreb, oare responsabilii din Primărie nu trec chiar deloc prin Piața Unirii să vadă ”ingineria” mioritică prin care se distrug plăci de paviment într-o adevărată bătaie de joc? Chiar nu se poate delimita perimetrul în care se lucrează fără a se distruge ceea ce nu este crăpat?

În vară, primarul Cristi Misăilă s-a simțit ofensat când am arătat diferența de calitate a plăcilor montate chiar sub nasul său, punându-l pe șeful de la Dezvoltare să îmi facă plângere penală pentru furt, pentru că aș fi prejudiciat municipalitatea pentru cioburile pe care le-am arătat opiniei publice în încercarea de a-i determina pe edili să oprească dezmățul pe banii focșănenilor.

Iată încă o dovadă că am avut dreptate când am spus că pesediștilor nu le pasă de Focșani!

De data asta, îl somez pe primarul pesedist Misăilă să ia atitudine, să-și facă curaj și să meargă la Parchet să se autodenunțe pentru că asistă impasibil la distrugerea constantă a bunului public și pentru faptul că nu își îndeplinește sarcinile de serviciu care presupun să se preocupe de conservarea și salvarea bunurilor comunității!

Citește și:   Vineri, 25 octombrie, sunteți așteptați la Tribunalul Vrancea, de Ziua Europeană a Justiției

Deputat PNL de Vrancea Ion ȘTEFAN

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.